Bestuur

Bestuur

 

Praeses: Bibiana

Mijn naam is Bibiana en ik studeer Filosofie aan de Universiteit Leiden. Ik ben altijd heel nieuwsgierig geweest naar de waarheid, daarom ging ik hiernaar op zoek in de wijsbegeerte. Tot mijn verbazing stuurden mijn bevindingen mij weer terug naar het geloof dat ik van huis uit had ontvangen: het Rooms-Katholicisme en de Kerk waarin de levende Waarheid huist. Sindsdien brengt het mij de grootste vreugde om deze waarheid steeds dieper te onderzoeken, want er is geen einde aan de ontdekkingen! šŸ™‚ Mijn grootste plezier is het uiten van deze waarheid op creatieve manieren, door het geschreven woord, zang, muziek en kunst, hopend op een steeds vollediger begrip van de mens en God in de mens. Ik heb een bijzondere interesse in de geschiedenis van de mensheid, heiligenlevens, de mystiek en de spiritualiteit van de Karmelietenorde. “Philosophy is the love of wisdom. But true wisdom is God. Therefore, the love of God is the true philosophy.” (St. John of Damascus)

Abactis: Danny

Mijn naam is Danny. Ik woon in Amsterdam en studeer Sociale Geografie en Planologie aan de UvA. Het is nog niet eens een jaar geleden dat ik voor het eerst bij RKJ Leiden kwam, maar ik heb in deze tijd zoveel geleerd over het katholieke geloof en ben zeer gegroeid in mijn devotie naar God. Vandaar dat ik ook graag het bestuur wou versterken en mij inzetten voor goede en vruchtbare jongerenevenementen.

Quaestor: David

Ik ben David en studeer Computer Engineering aan de TU Delft. Wonen doe ik in Den Haag in een katholiek studentenhuis en in Leiden ben ik ook vaak te vinden. In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen of piano spelen. Het geloof in God is een persoonlijke relatie met Hem en het is goed om met elkaar te delen in geloofservaring! De combinatie van geloofsverdieping en gezelligheid is wat RKJ Leiden speciaal maakt en hiervoor zet ik mij graag in!

Assesor: Pauline

Mijn naam isĀ PaulineĀ Buirma en ik ben student in Leiden. Ik studeer de academische pabo, dus ik word hopelijk juf op een basisschool. Ik vind een heleboel dingen leuk om te doen, vooral als het in de natuur is. Het geloof maakt mij erg gelukkig en ik vind het fijn om dat met anderen te delen, daarom zet ik mij graag in voor RKJ Leiden!

Informaticus: Tim

Hey, ik ben Tim en studeer Toegepaste Informatica (Forensisch ICT) aan Hogeschool Leiden. Ik woon in Dendermonde (BelgiĆ«) en tijdens de week in Oegstgeest. Het geloof heb ik van thuis uit meegekregen en ik vind dit een prachtig geschenk! Ik ben actief op verschillende katholieke jongerenkampen in BelgiĆ« en speel in een lofprijsband “Crosswind”. Het is voor mij fantastisch om het geloof te kunnen doorgeven aan anderen en wil me daarom ook graag inzetten bij RKJ Leiden.