Bestuur

Bestuur

Praeses: Margreet
Hoi! Ik ben Margreet, ik studeer geneeskunde in Leiden. Ook woon ik in het katholieke studentenhuis Jeanne d’Arc, waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik houd ontzettend van in zoet open water zwemmen en van dieren aaien. Maar nog het meest van God! Daarom ga ik er graag een mooi jaar van maken voor RKJ Leiden.
Assesor Intern: Pauline

Mijn naam is Pauline Buirma en ik ben student in Leiden. Ik studeer de academische pabo, dus ik word hopelijk juf op een basisschool. Ik vind een heleboel dingen leuk om te doen, vooral als het in de natuur is. Het geloof maakt mij erg gelukkig en ik vind het fijn om dat met anderen te delen, daarom zet ik mij graag in voor RKJ Leiden!

Quaestor: David

Ik ben David en studeer Computer Engineering aan de TU Delft. Wonen doe ik in Den Haag in een katholiek studentenhuis en in Leiden ben ik ook vaak te vinden. In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen of piano spelen. Het geloof in God is een persoonlijke relatie met Hem en het is goed om met elkaar te delen in geloofservaring! De combinatie van geloofsverdieping en gezelligheid is wat RKJ Leiden speciaal maakt en hiervoor zet ik mij graag in!

Assesor extern: Loes

Ik ben Loes Robroeks en studeer informatica op de hogeschool Leiden. Naast mijn studie werk ik in het kloosterverzorgingshuis “Huize Bijdorp” als verzorgende. Hier zorg ik voor paters, zusters en burgerbewoners. Ze hebben een prachtige tuin waar ik voor- of na werktijd graag rondbanjer of zit. Sinds dit jaar (2017) ben ik weer terug bij het geloof en speelt dit een hele belangrijke rol in mijn leven. Ik zet mij dus ook graag in om het geloof met andere jongeren te kunnen delen en draag mijn steentje bij in de jongerengroep RKJ-Leiden.

ICT: Tim

Hey, ik ben Tim en studeer Toegepaste Informatica (Forensisch ICT) aan Hogeschool Leiden. Ik woon in Dendermonde (België) en tijdens de week in Oegstgeest. Het geloof heb ik van thuis uit meegekregen en ik vind dit een prachtig geschenk! Ik ben actief op verschillende katholieke jongerenkampen in België en speel in een lofprijsband “Crosswind”. Het is voor mij fantastisch om het geloof te kunnen doorgeven aan anderen en wil me daarom ook graag inzetten bij RKJ Leiden.

   Thérèse

Ik ben Thérèse, ik ben promovenda in Leiden en mijn onderzoek gaat over de sociale ontwikkelingen in de kerk in Genua (Italië) in de zeventiende eeuw. Geschiedenis en Italië zijn dan ook twee grote interesses, maar ik vind zingen ook heel erg leuk, en kunst en cultuur in het algemeen. Samen met internationale jongeren in Leiden wil ik ook dit jaar weer de ‘Learning from Beauty’-avonden organiseren, waarin we proberen te ontdekken wat film, kunst, wetenschap en literatuur ons kunnen leren over onszelf, ons menszijn, en onze relatie met God. Ik hoop (zo) ook de internationale jongeren meer te betrekken bij RKJ Leiden.