UITNODIGING!

 groepsfoto-2017

Beste sportievelingen,

Via deze brief willen wij jullie uitnodigen voor het traditionele volleybaltoernooi voor RK Tiener- en Jongerengroepen en voorzien van alle nodige informatie! Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op 15 april 2018 in sporthal “De Fluit” in Leidschendam.

Info over de dag:
De dag beginnen we om 10.00 uur met een H. Mis in de parochie van de Heilige Lodewijk aan de Steenschuur 19 te Leiden. Het toernooi zelf begint om 12 uur. In de sporthal is ruimte in de kleedkamers en er is een kantine waar je allerlei lekkers kunt halen! Een aantal dagen voor het toernooi zal het speelschema verspreid worden onder de deelnemers.

Je team:
Een team bestaat uit minimaal 6 spelers, waarvan minstens 2 dames.  Er zijn twee poules (mits er voldoende aanmeldingen zijn), een voor tieners van 12 t/m 15 jaar en een poule voor jongeren van 16 t/m 30 jaar. Publiek is natuurlijk ook van harte welkom, dus neem iedereen mee!

Opgave:
Je kunt je team aanmelden via rkjvolleybaltoernooi@gmail.com met vermelding van teamnaam (vergeet niet erbij te zetten of het om een tiener- of jongerenteam gaat) en het nummer van de contactpersoon.
Belangrijk: Opgeven z.s.m., vóór 26 maart 2018!

Scheidsrechters:
Wij willen tevens vragen of er scheidsrechters zijn binnen jullie tiener- of jongerengroep die de wedstrijden deze dag willen fluiten. Het aanmelden van scheidsrechters kan ook via het bovenstaande adres.

Kosten:
De kosten zijn € 40,- per team. We willen jullie vragen per team te betalen bij aanvang van het toernooi. Let op: Bij annulering na 26 maart dien je toch de € 40,- te betalen.

Overige info:
Like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en informatie! Je kunt natuurlijk ook altijd via de mail contact met ons opnemen. Mocht jullie tiener- of jongerengroep niet meer bestaan of heeft jullie groep een andere contactpersoon, dan kunnen jullie dit via de e-mail melden. Enkele dagen voor het toernooi kun je het speelschema en de routebeschrijving op onze site www.rkjleiden.nl/volleybal vinden.

Wij hebben er veel zin in! Het belooft een sportieve, gezellige dag te worden, dus graag tot 15 april!

Het organiserend comité:
Alec de Haan, Tim Rath, Simone van Berkel, en Eveline Salden